Gruppeterapi i København 2021

Bedre kontakt til andre? Højere selvværd? Eller bedre til at sætte grænser?

I terapigruppen kan du fokusere på lige netop det, der betyder noget for dig – her og nu – i dit liv. Der bliver lagt stor vægt på at skabe den nødvendige tryghed i gruppen, hvilket er den absolutte forudsætning for, at du kan arbejde med dig selv på en forsvarlig måde.

Der er stor respekt for hvor de enkelte deltagere er i deres liv, og hvor hurtigt de er parat til at gå frem. Du bliver således ikke presset til at gå længere, end du er parat til eller ønsker.

Når du er parat til det, kan du også få stor glæde af de unikke muligheder, der er ved lave terapi i en gruppe. For eksempel kan du undersøge, hvordan du har kontakt med andre, ved at lave små eksperimenter med de andre medlemmer i gruppen. Udforske hvordan du kan række ud, eller sætte grænser, på en legende og samtidig dybt meningsfuld måde. Prøve nye muligheder af, i gruppens trygge rammer. Og måske få tilbagemeldinger fra de andre gruppemedlemmer, der dybest set er i samme båd. – Læs også Sådan foregår en aften i terapigruppen.

Deltagelse i gruppen er kun mulig efter en forsamtale.

“Målet med terapien er at bringe dig derhen, hvor du virkelig kan mærke dine behov.
Og har tilstrækkelig selvstøtte og handlekraft, til at tage ansvar for at skabe et liv, der er i overensstemmelse med dine egne ønsker.
Du bliver altså ikke lavet om. Du bliver bedre til at være dig selv.”

Kan du være med i gruppen?

Efter al sandsynlighed: Ja! Din villighed til at arbejde med dig selv i terapigruppen, er nok i sig selv. Har du alvorlige psykiatriske diagnoser, er det dog ikke stedet for dig. Det er kun muligt at komme med i gruppen efter en forsamtale. – Både af hensyn til gruppens sammensætning, og af hensyn til dig selv.

Næste gruppe starter i slutningen af 2021

Gruppen mødes to en halv time hver 14. dag. Terapiforløbet afholdes på Roskildevej 46D, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

Du kan blive skrevet op til gruppen allerede nu!